Despre noi

  • Lively Ride
  • Lively Ride
  • Lively Ride
  • Lively Ride

technoInox Handels gmbH

TechnoInox face parte din grupul austriac Technoinox Handels GmbH. TechnoInox executa confectii metalice pentru amenajari interioare si exterioare. Este specializata in principal pe constructii din inox, aluminiu si sticla: balustrade pentru balcoane si terase,tamplarie pvc, scari si orice confectie din aluminiu si sticla.

Tot ce comercializam producem noi in sectii proprii:          - Procesare sticla lamina si securizata diferite culori si grosimi.

-Sectie de tamplarie PVC si Aluminiu proprie in care producem geamuri, usi interioare din sticla, pardosele de sticla, oglinda, inchidem terase si balcoane PVC sau sticla.

Cu cate 5 echipe de montaj in Timisoara, Arad, Bucuresti, Cluj si Resita, TechnoInox are capacitatea si baza materiala sa execute lucrari din domeniul sau de activitate la cele mai inalte standarde de calitate si la orice nivel cantitativ. Materia prima, importata din Austria ne permite executia lucrarilor la standarde occidentale. Strategia de vanzare ofera clientilor o mare flexibilitate in ceea ce priveste achitarea lucrarilor.

Statistici

23052
Clienti
172
Parteneri
22809
Clienti multumiti
CONTACT: